Autohaus Schiess AG - Auto Ankauf und Verkauf - Werkstatt-Service - Volketswil

zurück

Autohaus Schiess AG - albanisch

Mirë se vini

Schiess Autohaus AG Hegnau, në autostradën Uster afër Cyrihit .Jemi një nga Liderët për shitblerjen e Veturave në Zvicer me Ofertat tona deri ne 500 Vetura.

 

Përveç kontingentit tëgjërë të automjeteve të përdorura me garanci  trevjecare, ne ju ofrojmë dhe makina të reja, të cilat në sajë të një importit të drejtpërdrejtë, për ju  cmime me të ulta se zakonisht. Ne ofrojmë gjithashtu  çmime më të ulëta në Zvicër për makina të reja dhe të përdorura.

Ju Mirëpresim dhe në  dispozicion për Veturat tuaja ështe Zotëri…… 

 

Orari punës

E hënë deri të premtën
prej Orës
09. 00 - 11.30   dhe  13.00 - 18.30

 

E shtunë
prej Orës
09.00 – 16.00

Makina të përdorura dhe  të reja

 

Ne ofrojmë me blerjen e makinave të përdorura, zakonisht deri në 36 muaj 20'000 km garancijon të plotë (garanci nga ASV Quality1)​​. Nga koha e blerjes së automjetit.

* Automjeteve-moshën maksimale 10 vjeç

* Maksimale-largësi deri në 150.000 kilometra. Në varësi të mjetit mund të lidhet garancion me kohë të ndryshme.

Këshilltari juaj të cilin e kini në disposicion natyrisht do t'ju ndihmojë juve për ta gjetur automjetin e duhur në Autohaus Schiess AG.

Automjeteve më të vjetra se 10 vjet ose ata me më shumë se 150.000 kilometra do të merrni Garancion  për 4 muaj nga data e blerjes së automjetit. Kjo garanci është e përfshirë në blerjen e automjetit.

 

 

 
Blerja Makinave
 

 

Për të ofruar me pakicë, plotësoni  formularin e mëposhtëm

-Blerja e makinave më të mirë çmim më të lartë

-Të gjitha Modelet, blerjen e automjeteve Klasa I (ose automjeteve me leasing)

-Makina, Bus, makina të zgjatur, Gjipa, dhe makinat sportive.

 

Mos ngurroni të plotësoni formularin e blerjes.

 


 

 

http://www.auto-schiess.ch/ger_details_3/Auto-Ankauf.html

 

 

Vendodhja / Adresa

Autohaus Schiess AG
Zürcherstrasse 34
8604 Hegnau-Volketswil

Tel. 044 947 30 30
Fax 044 947 30 31

 

 

 
 


ausdrucken    per Email versenden    bearbeiten
Öffnungszeiten:
Montag-Freitag
8.00-20:00 durchgehend
Samstag
9.00-18.00 durchgehend
Sonntag
offener Wagenpark


it | en | fr


Deutsch | Francais | Italiano | English