Më shum se 800 Vetura në Auto Schiess në Hegnau

Më shum se 800 Vetura në Auto Schiess në Hegnau

Mirë se vini, Auto Schiess Hegnau në autostradën Uster afër Cyrihit jemi një nga Liderët për shitblerjen e Veturave në Zvicer me Ofertat tona deri ne 800 Vetura.

 

Përveç kontingentit tëgjërë të automjeteve të përdorura me garanci  trevjecare, ne ju ofrojmë dhe makina të reja, të cilat në sajë të një importit të drejtpërdrejtë, për ju  cmime me të ulta se zakonisht. Ne ofrojmë gjithashtu  çmime më të ulëta në Zvicër për makina të reja dhe të përdorura.

 

Ju Mirëpresim dhe në  dispozicion për Veturat tuaja ështe Zotëri…

 

Orari punës

E hënë deri të premtën
prej Orës 08. 00 – 20.00

 

E shtunë
prej Orës 09.00 – 18.00

 

Makina të përdorura dhe  të reja

Ne ofrojmë me blerjen e makinave të përdorura, zakonisht deri në 36 muaj 20’000 km garancijon të plotë (garanci nga ASV Quality1)​​. Nga koha e blerjes së automjetit.

* Automjeteve-moshën maksimale 10 vjeç

* Maksimale-largësi deri në 150.000 kilometra. Në varësi të mjetit mund të lidhet garancion me kohë të ndryshme.

Këshilltari juaj të cilin e kini në disposicion natyrisht do t’ju ndihmojë juve për ta gjetur automjetin e duhur në Autohaus Schiess AG.
Automjeteve më të vjetra se 10 vjet ose ata me më shumë se 150.000 kilometra do të merrni Garancion  për 4 muaj nga data e blerjes së automjetit. Kjo garanci është e përfshirë në blerjen e automjetit.

 

Blerja Makinave

Për të ofruar me pakicë, plotësoni  formularin e mëposhtëm

  • Blerja e makinave më të mirë në çmim më të lartë
  • Të gjitha Modelet, blerjen e automjeteve Klasa I (ose automjeteve me leasing)
  • Makina, Bus, makina të zgjatur, Gjipa, dhe makinat sportive.

 

Mos ngurroni të plotësoni formularin e blerjes.